Str. / diameter (Ø) er ydre top mål (medmindre andet er nævnt). Læs her om: Krukker og frost
Stort udvalg af Bergs Potter
Indkøbskurv: 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Handelsbetingelser

Kundeservice
1 Betaling og pris
2 Levering og fragtomkostninger
3 Adgang til kontrakten efter aftaleindgåelse
4 Fortrydelsesret
5 Reklamation
6 E-markedsføring
7 persondatapolitik
8 Cookiepolitik
9 100% sikkerhed når du bruger dit Dankort

 

Kundeservice

Det er italienskekrukker.dk’s ønske, at kommunikation primært sker vha. hjemmesiden italienskekrukker.dk eller på mail info@italienskekrukker.dk - der er tale om en webshop. Alternativt eller ved hastesager kan du forsøge at kontakte os på telefon: +45 25385746 (support pr. telefon er ikke garenteret).

Formel aftaleindgåelse

Præsentation af varer sammen med en pris på Italienskekrukker.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Italienskekrukker.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Italienskekrukker.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og Italienskekrukker.dk er først indgået, når Italienskekrukker.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

 

§ 1 Betaling og pris

§ 1.1 Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms. 

§ 1.2 Italienskekrukker.dk trækker først købesummen, når varen er afsendt

§ 1.3 Du kan kun betale med Dankort, Visa Dankort, Visa, MasterCard, American Express, JCB og Mobile Pay. 

§ 1.4 Italienskekrukker.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører. Vi forbeholder os ret til at annullere en ordre som følge af ovenstående samt lignende situationer.

§ 1.5 EAN-kunder: Vi tilbyder bestilling via EAN. Du handler blot som normalt, men vælger "EAN betaling" under betalingsform i bestillings forløbet. EAN ordre inden afsendelse bliver tjekket igennem for rette betaler + modtager.

 

§ 2 Levering og fragtomkostninger

§ 2.1 Italienskekrukker.dk anvender professionelle eksterne pakkedistributører. Typisk vil pakken være fremme 1-8 hverdage efter bestilling – varer afsendes fra vort lager 2 dage ugentligt typisk tirsdag og fredag.

§ 2.2.Italienskekrukker.dk påtager sig ansvar for, at varerne kommer frem ubeskadiget. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber. Du kan derfor trygt bestille vores krukker på nettet og få dem leveret til din dør – det er vores ansvar, at varerne kommer frem i ubeskadiget tilstand.

§ 2.3 Levering anses for sket, når varen er kommet i køberes besiddelse. For at lette leveringen, kan du give tilladelse til, at varerne må henstilles på en nærmere angivet placering (fx i carporten), uden at du er der til at modtage dem.

§ 2.4 For at få fragtmanden til at sætte din ordre, hvis ikke du er hjemme ved levering, kan du aktivt påsætte en seddel på din dør om at følgende er OK. Vi kan desværre ikke garantere at fragtmanden følger din anvisning, men vi skal gøre hvad vi kan.

§ 2.5 Fragtomkostningerne beregnes ud fra pakkens samlede vægt. Vi leverer via fragmand / GLS og priserne afspejler vores omkostninger.

§ 2.6 Hjemmelevering af varer over 20 kilo. Varerne leveres til adressen til første kantsten. Dvs. fortov, indkørsel – der hvor bilen kan stoppe, nærmest muligt din bolig.

§ 2.7 Fri fragt på ordre ved 1500 DKK eller over, leveret på Sjælland.

§ 2.8 Alternativt kan du vælge i bestillings forløbet selv at afhentning din ordre på vores lager, H.J. Henriksens Vej 26A, 3310 Ølsted. Lageret har åbent på hverdage fra 11:00-13:00 men lukket i weekenden.

 

§ 3 Adgang til kontrakten efter aftaleindgåelse

§ 3.1 Når du har bestilt, får du tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Denne bekræftelse afspejler det eksakte indhold af den købsaftale, som Italienskekrukker.dk og køber har indgået. Husk at tjekke din SPAM mappe, hvis du har problemer med at finde din ordrebekræftelse. 


§ 4 Fortrydelsesret

Køber kan indenfor 14 dage efter levering fortryde sit køb og herefter 14 dage til at sende den retur, hvorved Italienskekrukker.dk tilbagebetaler det modtagne beløb.

Julegaver købt i december har udvidet fortrydelsesret / byttefrist frem til 1 februar.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med PostNord eller anvender et andet passende fragtselskab.

Ønsker du at benytte fortrydelsesretten send til:

Italienskekrukker.dk
H.J Henriksens Vej 26A
3310 Ølsted 
Att: fortrydelsesret

Returforsendelsen skal du selv betale. Varer der returneres "UFRANCO" (Porto ej betalt) eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Køber kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Italienskekrukker.dk tilbagebetaler det modtagne beløb (inkl. fragt), når den returnerede vare modtages i ubeskadiget stand.


§ 5 Reklamation

Italienskekrukker.dk yder 2 års reklamation på alle varekøb, og vi afholder selvfølgelig omkostninger i forbindelse med returnering af varerne. Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Såfremt reklamationen viser sig at være uberettiget afholder køber omkostningerne i forbindelse med returneringen af varerne samt ekspeditionsgebyr.

§5.1 Der gives to års reklamationsret på alle varer.

§ 5.2 Når og hvis du ønsker at reklamere over et produkt kontakt os venligst på:

Tlf: +45 25 38 57 46
Email: info@italienskekrukker.dk
Cvr-nr: 37044490

 § 5.3 Bemærk! Vi modtager ikke pakker per efterkrav eller lign. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


§ 6 E-markedsføring

§ 6.1 Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev, som indeholder information om spændende nyheder fra italienskekrukker.dk. Du modtager kun nyhedsbrevet, hvis du udtrykkeligt har bedt om det. Desuden kan du altid logge ind under "Din konto" og fra/tilmelde dig vores nyhedsbrev.


§ 7 Persondatapolitik

§ 7.1 Der kan kun registreres en person pr. E-mail adresse.

§ 7.2 Når du registrerer dig som kunde, SKAL du afgive følgende oplysninger om dig selv: - Fulde navn (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) - Email (bruges til at bekræfte ordren) - Adresse (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) - Postnr. & By (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) - Telefonnummer (bliver kun brugt, hvis der opstår problemer ved handlen, som ikke kan løses ved e-mail)

§ 7.3 Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

§ 7.4 Personoplysningerne registreres hos Italienskekrukker.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

§ 7.5 Når der indsamles personoplysninger via italienskekrukker.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles.

§ 7.6 Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret, dog krypteres din betaling, som sker på sikre servere (SSL).

§ 7.7 Oplysningerne videregives ikke til tredjemand og der registreres ingen personfølsomme oplysninger via italienskekrukker.dk.

§ 7.8 Som registreret hos Italienskekrukker.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vores e-mail: info@italienskekrukker.dk

 

§ 8 Cookiepolitik

§ 8.1 Kort om cookies:

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din enhed ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus eller andet skidt og møg.

§ 8.2 Hvad bruger vi cookies til?

Vi benytter cookies til at måle trafik til websitet og statistik til det formål at optimere webshoppen og dets funktionalitet. Dette gør vi for at skabe øget brugervenlighed. Ved at anvende italienskekrukker.dk acceptere du samtidigt vores brug af cookies. Cookies anvendes også til at føre statistik over demografiske oplysninger om vores brugere for at tilpasse indhold og optimere brugeroplevelsen.

§ 8.3 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (variere), men de fornyes efter hvert besøg.

§ 8.4 Sådan sletter du cookies

Se hvordan her: https://minecookies.org/cookiehandtering/

§ 8.5 Sådan undgår jeg cookies?

Ønsker du ikke at der sættes cookies, kan du blokere dem. Se mere her: https://minecookies.org/cookiehandtering/

§ 8.6 Hvilke cookies benyttes på shoppen?

Websitet bruger følgende cookies:

Google – til at måle trafikken på websitet og skræddersy annoncering gennem Google Ads.
Facebook – til vores Facebook Pixel - så vi kan vise dig relevant indhold og skræddersy annoncering.
Bing – til at måletrafikken på websitet og skræddersy annoncering gennem Bing Ads.

 

§ 9 100% sikkerhed når du bruger dit Dankort

Hos Italienskekrukker.dk anvender vi PBS godkendte ePay som betalingsgateway, hvilket betyder at betalingen foregår via en sikker SSL forbindelse. 
Kortdata kommer således direkte til PBS, så hverken Italienskekrukker.dk eller andre kan få adgang til dine data. Når du betaler med Dankortet i en netbutik, har du tilmed ingen selvrisiko - og skulle dit kort blive misbrugt, kan du altid bede din bank om at afvise betalingen!