Fragt 75kr. til 20kg. –Levering 1-4 hverdage
Indkøbskurv: 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Handelsbetingelser

Kundeservice
1 Betaling og pris
2 Levering og fragtomkostninger
3 Adgang til kontrakten efter aftaleindgåelse
4 Fortrydelsesret
5 Reklamation
6 E-markedsføring
7 persondatapolitik
8 Cookies og Logstatistik
9 100% sikkerhed når du bruger dit Dankort

 

Kundeservice

Det er italienskekrukker.dk’s ønske, at kommunikation primært sker vha. hjemmesiden italienskekrukker.dk eller på mail info@italienskekrukker.dk - der er tale om en web-salgs portal. Alternativt kan vi kontaktes på Tlf.: +45 25385746 (hverdage mellem kl. 10:00-16:00).

Formel aftaleindgåelse

Præsentation af varer sammen med en pris på Italienskekrukker.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Italienskekrukker.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Italienskekrukker.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og Italienskekrukker.dk er først indgået, når Italienskekrukker.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

 

§ 1 Betaling og pris

§ 1.1 Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms. 

§ 1.2 Italienskekrukker.dk trækker først købesummen, når varen er afsendt

§ 1.3 Du kan kun betale med Dankort, Visa Dankort, Visa, MasterCard, American Express, JCB og Mobile Pay. 

§ 1.4 Italienskekrukker.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører. Vi forbeholder os ret til at annullere en ordre som følge af ovenstående samt lignende situationer.

§ 1.5 EAN-kunder: Vi tilbyder bestilling via EAN. Du handler blot som normalt, men vælger "EAN betaling" under betalingsform i bestillings forløbet. EAN ordre inden afsendelse bliver tjekket igennem for rette betaler + modtager.

 

§ 2 Levering og fragtomkostninger

§ 2.1 Italienskekrukker.dk anvender professionelle eksterne pakkedistributører. Typisk vil pakken være fremme 1-4 hverdage efter bestilling – varer afsendes fra vort lager 2 dage ugentligt typisk tirsdag og fredag.

§ 2.2.Italienskekrukker.dk påtager sig ansvar for, at varerne kommer frem ubeskadiget. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber. Du kan derfor trygt bestille vores krukker på nettet og få dem leveret til din dør – det er vores ansvar, at varerne kommer frem i ubeskadiget tilstand.

§ 2.3 Levering anses for sket, når varen er kommet i køberes besiddelse. For at lette leveringen, kan du give tilladelse til, at varerne må henstilles på en nærmere angivet placering (fx i carporten), uden at du er der til at modtage dem.

§ 2.4 Fragtomkostningerne beregnes ud fra pakkens samlede vægt. Vi leverer via GLS og priserne afspejler vores omkostninger.

§ 2.5 Fri fragt på ordre ved 1500 DKK eller over, leveret på Sjælland.

§ 2.6 Alternativt kan du vælge i bestillings forløbet selv at afhentning din ordre på vores lager, H.J. Henriksens Vej 26A, 3310 Ølsted. Lageret har åbent på hverdage fra 11:00-13:00 men lukket i weekenden.

 

§ 3 Adgang til kontrakten efter aftaleindgåelse

§ 3.1 Når du har bestilt, får du tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Denne bekræftelse afspejler det eksakte indhold af den købsaftale, som Italienskekrukker.dk og køber har indgået.


§ 4 Fortrydelsesret

Køber kan indenfor 14 dage efter levering fortryde sit køb og herefter 14 dage til at sende den retur, hvorved Italienskekrukker.dk tilbagebetaler det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark eller anvender et andet passende fragtselskab.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Køber kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Italienskekrukker.dk tilbagebetaler det modtagne beløb (inkl. fragt), når den returnerede vare modtages i ubeskadiget stand.


§ 5 Reklamation

Italienskekrukker.dk yder 2 års reklamation på alle varekøb, og vi afholder selvfølgelig omkostninger i forbindelse med returnering af varerne. Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Såfremt reklamationen viser sig at være uberettiget afholder køber omkostningerne i forbindelse med returneringen af varerne samt ekspeditionsgebyr.

§5.1 Der gives to års reklamationsret på alle varer.

§ 5.2 Når og hvis du ønsker at reklamere over et produkt kontakt os venligst på:

Tlf: +45 25 38 57 46
Email: info@italienskekrukker.dk
Cvr-nr: 37044490

 

§ 5.3 Bemærk! Vi modtager ikke pakker per efterkrav eller lign. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


§ 6 E-markedsføring

§ 6.1 Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev, som indeholder information om spændende nyheder fra italienskekrukker.dk. Du modtager kun nyhedsbrevet, hvis du udtrykkeligt har bedt om det. Desuden kan du altid logge ind under "Din konto" og fra/tilmelde dig vores nyhedsbrev.


§ 7 Persondatapolitik

§ 7.1 Der kan kun registreres en person pr. E-mail adresse.

§ 7.2 Når du registrerer dig som kunde, SKAL du afgive følgende oplysninger om dig selv: - Fulde navn (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) - Email (bruges til at bekræfte ordren) - Adresse (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) - Postnr. & By (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) - Telefonnummer (bliver kun brugt, hvis der opstår problemer ved handlen, som ikke kan løses ved e-mail)

§ 7.3 Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

§ 7.4 Personoplysningerne registreres hos Italienskekrukker.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

§ 7.5 Når der indsamles personoplysninger via italienskekrukker.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles.

§ 7.6 Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret, dog krypteres din betaling, som sker på sikre servere (SSL).

§ 7.7 Oplysningerne videregives ikke til tredjemand og der registreres ingen personfølsomme oplysninger via italienskekrukker.dk.

§ 7.8 Som registreret hos Italienskekrukker.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vores e-mail: info@italienskekrukker.dk

 

§ 8 Cookies og Logstatistik

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde "genkender" serveren brugeren og ved hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på hjemmesiden. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. På italienskekrukker.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet. Cookies bruges til at skabe øget brugervenlighed og til at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbsvognen, når du handler på hos italienskekrukker.dk. Hvis du ønsker at slette cookies, kan det i Internet Explorer 6.x sker under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies". Logstatistik bruges på www.italienskekrukker.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden dette forlades mm. Her på italienskekrukker.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet og for at skabe øget brugervenlighed. Ved at anvende italienskekrukker.dk acceptere du samtidigt vores brug af cookies.

 

§ 9 100% sikkerhed når du bruger dit Dankort

Hos Italienskekrukker.dk anvender vi PBS godkendte ePay som betalingsgateway, hvilket betyder at betalingen foregår via en sikker SSL forbindelse. 
Kortdata kommer således direkte til PBS, så hverken Italienskekrukker.dk eller andre kan få adgang til dine data. Når du betaler med Dankortet i en netbutik, har du tilmed ingen selvrisiko - og skulle dit kort blive misbrugt, kan du altid bede din bank om at afvise betalingen!